Gyorsan pontosan, megbízhatóan szállítunk!

2010-2014 között, fémkereskedelemmel foglalkozó cégek megbízásából szállítottunk főként Olaszország területére, de Ausztria és Szlovénia is szerepelt úti céljaink között. Emellett rendelkezünk hulladékszállítási engedéllyel is.

A veszélyes áruk szállításának kockázatát sokan hajlamosak alábecsülni, pedig nincs olyan veszélyes áru, amely az élő anyagra és a környezetre nézve minden tekintetben teljesen veszélytelen volna.

01

Modern járműpark

Cégünk minden gépjárműve MA-GPS nyomkövető rendszerrel van ellátva, menetlevél szolgáltatással kibővítve, valamint olyan fedélzeti egységgel szerelve, mely alkalmas a megtett úttal arányos útdíjfizetésre, emellett speciális árubiztosítással igyekszünk megrendelőink igényeit maximálisan kielégíteni. Vontatóink korszerű lefejtő kompresszorral szereltek.

02

Szigorú szabályok

Cégünk vállalja az ADR szigorú szabályainak betartása mellett mind tartányos, mind pedig a küldeménydarabos áruk biztonságos és szakszerű szállítását, valamint normál kereskedelmi áruszállítást. Fontosnak tartjuk a nyújtott szolgáltatások magas színvonalon történő ellátását, és partnereink gyors, pontos, és rugalmas kiszolgálását az elvárt megbízhatósággal és minőségben.

03

Partnerség

2014. decembere óta a világpiac vezető vegyi anyag disztribútor cégének magyarországi leányvállalatával a Brenntag Hungária Kft-vel állunk szerződésben. A cég termékpalettáján több mint 2000 szerves és szervetlen vegyipari alap- és segédanyag szerepel, az ipar és a mezőgazdaság szinte valamennyi ágazata részére szállítunk.

04

Tapasztalat

Cégünk kizárólag tapasztalt, megbízható gépjárművezetőket alkalmaz, akik rendelkeznek érvényes járművezetői engedéllyel, valamint megfelelő ADR oktatási bizonyítvánnyal. Részükre a munkavédelmi és biztonsági előírásoknak megfelelő munkaruhát és védőfelszerelést (zárt cipőt, védőruházat és láthatósági mellény) biztosítjuk.

05

Megbízhatóság

Gépjárművezetőinknek folyamatosan tréningeket, oktatásokat tartunk, emellett nagy hangsúlyt fektetünk az AETR egyezményre vonatkozó előírások betartására, ennek érdekében pedig a nap 24 órájában elérhető szolgáltatást nyújtunk munkavállalóink részére. Cégünk saját ADR szakértővel rendelkezik!

06

Minőségellenőrzés

Gépjárművezetőink a kiszállítási tevékenység során az ügyfelekkel és harmadik személyekkel szemben magas szintű partneri kapcsolatot tartanak fenn. Cégünk jelentős hangsúlyt fektetett arra, hogy a minőségpolitikában, a környezetvédelemben és az egészségvédelemben a legszigorúbb elvárásoknak is megfeleljen, és ezt a filozófiát a jövőben is vallja és prioritásként kezeli.